Vi är Final Content

bg.png

Säg hej till den innersta kärnan

För att ha 100% kontroll över slutproduktionen och kunna garantera en hög kvalitet i varje jobb har vi valt att samla viktiga nyckelfunktioner på Final Content.

 
IMG_3455.jpg

Helena Ohlsson
Projektledare
helena@finalcontent.se

Jag älskar att rodda och fixa, driva projekten framåt och lösa omöjliga problem – små som stora. Och jag är glad över att få göra det just här, på Final som har blivit en härlig mötesplats för kunder, anställda, frilansare och vänner som tittar förbi.

IMG_3682.jpg

Lisa Liberg
Projektledare
lisa@finalcontent.se

Trots många år i branschen tycker jag fortfarande att det är lika spännande. Det bästa jag vet är att sy ihop riktigt bra team till mina kunder och samarbetspartners, kompetenser de kanske skulle ha svårt att få tillgång till på egen hand. Mixa och matcha, helt enkelt – för att i nästa steg skapa riktigt bra kommunikation.

IMG_3421.jpg

Jonas Nebrelius
Formgivare
jonas@finalcontent.se

För mig är idéarbetet lika kul som själva hantverket, oavsett om det handlar om att ta fram en ny logotyp, formge en hemsida eller skapa en stilren trycksak. Som grafisk formgivare och originalare är jag van att jobba med olika slags projekt för alla möjliga slags branscher. 

IMG_3780.jpg

Micha van Dinther
AD och skribent
micha@finalcontent.se

För mig går form och text hand i hand – riktigt bra kommunikation är ett samspel mellan de två. Därför har jag oerhört svårt att välja det ena framför det andra och sysslar helt enkelt med båda. Från kortare texter och mindre trycksaker, till hela magasin och kataloger, jag älskar den ständiga variationen i uppdragen. 

IMG_3929.jpg

Eva Linell
Operativ projektledare
eva@finalcontent.se

Jag brinner för stora komplexa produktioner och detaljerade tidsplaner, och jag älskar doften av trycksvärta. För mig är inget uppdrag för knivigt – min roll handlar om att ge alla i teamet de bästa förutsättningarna så vi tillsammans med våra kunder kan njuta av resultatet: den färdiga trycksaken.  

 

 
IMG_3836.jpg

SEO-expert eller strategisk copy? Hos oss finns personen du söker.

Behöver du en erfaren redaktör, en fullfjädrad illustratör eller en fotograf som vet hur man skapar magiska matbilder? Vårt nätverk är lika brett som djupt, och innehåller handplockade specialister inom flera olika områden. De flesta har vi samarbetat med under många år, och en del av dem sitter hos oss i våra fina lokaler på Gustav Adolfs torg i Malmö. 

Utifrån dina unika behov sätter vi samman en optimal arbetsgrupp. Läs mer om hur vi jobbar här.

 

Säg hej till våra närmaste vänner

En del av våra samarbetspartners är också våra sambos. Smidigt, enkelt och riktigt praktiskt. 

 

Anders Hallberg
Art director & Storyteller
Actionform

Anders Rundqvist
Varumärkesstrateg
Magic Move

Anja Emzén
Art director
A. Studio

Cecilia Eklund
Copywriter
Cecilia Eklund Kommunikation

 

Christian Massicks
Projektledare
Impact Mediabyrå

Lotta Heinegård
Art director
Heinegård

Elisabeth Holgersson
Human Resource Consultant
Movado

Kajsa Lindh
Grafisk formgivare
The Big Plan

 

Susann Pieler
Art Director
The Big Plan

Niklas Rehnström
Sales manager
Fijagruppen, Duoprint, Hansaprint

 

Är du en vass frilansare?

Jobbar du som copy, ad, fotograf, strateg eller något helt annat? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av nya samarbeten.

hej@finalcontent.se

 

Vill du sitta hos oss?

Hör av dig så berättar vi mer. 

info@finalcontent.se

 
bg_green.jpg