Välkommen in!

Nu är november här på riktigt och vi vill bjuda in dig till våra nya träffar som vi kallar ”Välkommen in”. Första tillfället blir på onsdag den 16 november och har temat ”Våga fråga - eller låt bli när du inte borde”. Under kvällen kommer Nadia Jebril och Per Scholander samtala om empati, respekt och att dela.

Hur vågar vi närma oss varandra i ett samhällsklimat som blir allt mer polariserat och där positionerna ibland blir låsta? Nadia har rötter i Palestina och arbetar i dag på Sveriges Radio. Per har lång erfarenhet av att möta olika sorters människor i sin roll som radioproducent. Är det så att oron i världen gör oss för ängsliga? Kvällen kommer att innehålla både allvar och skratt.

Vi startar som vanligt med något litet att äta och dricka och samlas sedan för samtal kl 17.00.

Vänligen OSA senast 14 november till hej@finalcontent.se

0a336-img.jpg
UncategorizedFinal Content