Vi är Final Content

bg.png

Säg hej till den innersta kärnan

 
IMG_3455.jpg

Helena Ohlsson
Projektledare
helena@finalcontent.se

Jag älskar att rodda och fixa, driva projekten framåt och lösa omöjliga problem – små som stora. Att ställas inför nya utmaningar och lära känna nya branscher och organisationer är fortfarande lika roligt. Att hålla tidsplaner och budget är en självklarhet.

IMG_3682.jpg

Lisa Liberg
Projektledare
lisa@finalcontent.se

Trots många år i branschen tycker jag fortfarande att det är lika spännande. Det bästa jag vet är att sy ihop riktigt bra team till mina kunder och samarbetspartners, kompetenser de kanske skulle ha svårt att få tillgång till på egen hand. Mixa och matcha, helt enkelt – för att i nästa steg skapa riktigt bra kommunikation.

IMG_3421.jpg

Jonas Nebrelius
Formgivare
jonas@finalcontent.se

För mig är idéarbetet lika kul som själva hantverket, oavsett om det handlar om att ta fram en ny logotyp, formge en hemsida eller skapa en stilren trycksak. Som grafisk formgivare och originalare är jag van att jobba med olika slags projekt för alla möjliga slags branscher. 

 

 
IMG_3836.jpg

Erfaren copywriter eller en journalist? Hos oss finns personen du söker.

Behöver du en erfaren redaktör, en fullfjädrad illustratör eller en fotograf som vet hur man skapar magiska matbilder? Vårt nätverk är lika brett som djupt, och innehåller handplockade specialister inom flera olika områden.

Utifrån dina unika behov sätter vi samman en optimal arbetsgrupp. Läs mer om hur vi jobbar här.

 

 
 
 

Är du en vass frilansare?

Jobbar du som copy, ad, fotograf, strateg eller något helt annat? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av nya samarbeten.

info@finalcontent.se

 
 
bg_green.jpg