Huset fullt av designbloggare

a2031-img.jpg

Vi är alltid glada när våra fina lokaler får komma till användning. För ett par helger sedan höll vår kund Designbloggarna en konferens för sina tillresta bloggare i Malmö, och delar av programmet förlades till vårt kontor.

Designbloggarna är ett forum för engagerade bloggare, främst inom inredning men alla med sin egen nisch. Nätverket startades och drivs av Sveriges mest mediala trendspanare - Stefan Nilsson. FinalContent-medarbetarna Stina Lodén och Anna Braun är båda designbloggare och stod för arrangemanget av konferensen.

Är du intresserad av redaktionella samarbeten eller annonsering hos Designbloggarna - kontakta Stina. Tillsammans med sina kunder tar Designbloggarna fram skräddarsydda content marketing-aktiviteter för kunder och sponsorer.