Nytt nummer: Fokus förskola

9ccd4-img.jpg

I dagarna skickades årets första nummer av Fokus förskola ut till alla som arbetar inom förskolan i Malmö. En hel del exemplar skickas också ut till förskollärarutbildningar runt om i landet. Syftet med tidningen är att visa vad som görs inom förskolan i Malmö, och att locka fler till yrket.

FinalContent står för redaktörskap, text, form och layout. Fotograf är Sanna Dolck.

d2bb8-img.jpg

– Fokus förskola kommer ut två gånger om året, och det är intensiva perioder. Det är jätteroligt att jobba med tidningen - det handlar ju om det viktigaste som finns: barnen och de som arbetar närmast dem. Vi vet att tidningen är väldigt uppskattad, så vi försöker verkligen se till att höja ribban för oss själva varje gång och göra tidningen ännu bättre, säger Stina Lodén, redaktör.

f49e6-img.jpg